Onze diensten


Onze diensten bestaan uit het verzorgen van bloemwerk en planten naar wens van de klant. Maar ook kant en klare zelfgemaakte boeketten die te verkrijgen zijn op het verkooppunt/bloemenwinkel aan de Dorpsweg in Maartensdijk. Tevens zijn er ook leuke cadeautjes te verkrijgen.

Heeft u speciale wensen neem dan contact met ons op en dan kijken we wat mogelijk is. Bij een bestelling graag twee dagen van te voren doorgeven zodat we iets moois kunnen maken naar u wensen.

Bloemenwerk

Het hele jaar door verkopen wij diverse soorten bloemwerken. Op de Bloemen pagina vindt u een impressie hiervan of kom een kijkje nemen bij ons verkooppunt op de Dorpsweg in Maartensdijk.

Ook maken wij bloemstukken of boeketten naar uw wensen. Dit kan ook in een eigen schaal, pot of vaas. Maar u kunt ons daarin ook de vrije hand geven zodat wij kijken wat het meest schrikt is.

Rouwwerk

Dit is iets wat je voor de nabestaande als laatste kan maken en meegeven. We maken dit in overleg met de klant naar hun wensen.
Het is mogelijk om dit thuis te bespreken in een vertrouwde omgeving van de klant, maar dit kan ook bij ons verkooppunt/bloemenwinkel.

Bruidswerk

De trouwdag is de dag van uw leven en deze is heel speciaal. Hiervoor wilt u natuurlijk ook speciaal bruidswerk. We maken dit bruidswerk naar wens en maken er prachtige bruidswerk van. Uiteraard mag u ook met eigen ideeën komen.

Cadeautjes

Wij verkopen diverse cadeau's. Dit kan een boekt zijn, een opgemaakte vaas, een bloemstuk of een plantenbak. Maar ook iets aparts met droogbloemen. De keuze is reuze. Neem gerust contact op of kom een keertje bij ons langs bij onze bloemenwinkel op de Dorpsweg in Maartensdijk.

Thema's

Wij verkopen elke seizoen speciale thema bloemwerken, planten en cadeau's.

Ook geven wij ieder seizoen leuke workshops. Zoals Kerst, voorjaar, zomer en herfst workshops.

Maar ook als we met een vriend groep of kinderfeestje iets met bloemen of natuur producten wil maken.

Heeft u vragen of speciale wensen?


Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon. Langkomen bij onze bloemenwinkel kan natuurlijk ook altijd!
Flowers Dorpsweg - Bloemenwinkel Maartensdijk
Copyright 2024
Contact
CMS
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT